Produktanmeldelser

Based on 658 reviews
84%
(555)
8%
(55)
2%
(14)
2%
(10)
4%
(24)
S
PS3: Portal 2
Steffen Øyhus
Topp!

Cd'en så kjempebra ut og fungerte akkurat som den skal. Var godt etter to andre forsøk på å kjøpe brukt et annet sted ;). Den ekstra steamkeyen til Portal 2, som fulgte med ps3 versjonen ny, var søren meg fortsatt med i min og. Fin overraskelse :)

ny brukt wii

hadde litt problemer med å få den til å virke først, men fikk god hjelp til å finne ut hva JEG gjorde feil. gleder meg til å spille videre på spillene mine.
godt pakket inn, så fin ut, fungerer fint veldig fornøyd.

https://www.tiktok.com/@jiiji_black/video/7241313424750152986

W
SCART til HDMI Konverter
Wilfred Olaussen

problemer å få satt inn scartkontakt med vinkel , powerpluggen blir i veien ..ikke gjennomtenkt design

Hei og takk for din tilbakemelding. Det var veldig beklagelig at du fikk problemer med at power pluggen kom i veien for scart kabelen din. Om du ikke får brukt denne å ønsker og sende den i retur så betaler vi returfrakten. Ta kontakt på post@retrogaming.no så ordner vi dette. Beklager igjen, ønsker deg en riktig fin dag.

Bra

Bra

Fungerer utmerket!

Enkelt å sette opp og fungerer som den skal. Litt teit at den trenger strømforsyning, men men.

L
Xbox 360: Forza Motorsport 4
Linda KS Olaussen

Var feil disk inni koveret.

Fornøyd

Minimalt med riper på disk. Så god stand til og være brukt

Komponentkabel til PS2

Fungerer utmerket. Godt fornøyd. Relativt raskt levert, bare litt merkelig postgang (fra Bodø til Oslo - fra Oslo tilbake til Bodø, før den ble levert i postkassen av postbudet)

Okei

Okei handel her, var dog ikke store kjøpet. Gjør jobben👍

Uendelig mas om reviews

Bra produkt. Non-stop mas om reviews per email.

Hei! Beklager så meget at du har fått for mange. Jeg vil ta en gjennomgang av innstillingene. Jeg ser også at du vil ikke motta flere nå. Beklager igjen. Ønsker deg en riktig fin kveld.

Bra

Stort pluss at du får skjermen mye nærmere ansiktet mens du får hendene på behagelig avstand med den beste kontrolleren.

R
Triwing og Gamebit Kit
Raymond Gaustadnes
Verktøy sett til Nintendo-utstyr

Verktøysett kjøpt med tanke på å skru på konsoller og spill, det var midt i blinken til tenkt bruk, virker også solid nok til å vare en god stund ved normal bruk.

Hmm..

Kontrollen funker nok ikke helt som den skal tror jeg. For en ting er at selve spaken er latterlig sensitiv iforhold til original kontrollen (noe som tydeligvis gjør Perfect Dark bortimot umulig å spille 😂)

En helt annen ting er at i The World Is Not Enough så scrollet den ustoppelig gjennom en meny uten at jeg trykket på noe, før den plutselig ga seg og fungerte igjen ?

En enda mer dum og uforventet ting er at jeg satte i en sånn lade greie (som jeg ikke husker navnet på nå) under kontrollen. Den ser jo absolutt ut til at er kompatibel da formen på tingen er identisk med kontrollen. Den gikk rett inn som den skulle, så jeg ble ganske sjokka da den plutselig ikke gikk an å få ut igjen ved hjelp av den knappen man må trykke inn for å utløse den. Dette kan jo ikke være riktig ?

Til slutt så vil jeg også si at den ikke er behagelig å holde i da den er både hard og skarp i kanter og fasong.

Hvis dere selger original 64 kontroll, kjøper jeg gjerne heller det enn dette her.

Hvis vi ikke får ut lade tingen, må jeg returnere den om ikke kompisen min vil ha den for det er hans lade pak ting.

👌

Fremstår som ny både i look og i bruk

Spill og kontroll

Har endå ikkje mottatt min bestilling😡
N64 1080 Snowboarding kontroll til snes

Hei! Det var veldig beklagelig at du ikke har fått pakken din enda, i forrige uke leverte posten nesten ingen pakker pga. 17.mai og kristi himmelfartsdag. Du burde få den i morgen eller tirsdag (alt ettersom hvilken dag det er postbud på din adresse) refunderer deg for frakten.

Supert

Sikkert supert produkt, men har ikke blitt levert enda

Suveren kabel, suveren pris

Ingen verdens ting å utsette på denne. Gjør akkurat det den skal. Om man trenger ekstra anbefaler jeg denne på det sterkeste. :)

Overfølsom, konstant drifting.

Denne er overfølsom for noen type spill, sikting på Goldeneye og PD e nærmest umulig. Maks hastigheten på sticken e vel allerede på halve vandringen. Virker ok til mario64, Banjo og slike spill. Men største problemet er driftingen, gjør det nærmest hele tiden. Når jeg resetter den med R + L + start, så fungerer den ett minutt eller to, så drifter den igjen. Vet ik om denne har en feil eller, men kan ik anbefales.

Edit; Fikk full refusjon da det tydeligvis e noe feil med varen, veldig snilt av Retrogaming! Blir definitivt å prøve en slik igjen når det er på lager igjen.

Hei og takk for tilbakemelding. Det er tydelig feil på varen du har fått. Vi er dessverre utsolgt for disse så har ikke en ny å sende deg. Jeg har kreditert deg for hele ordresummen. Du trenger ikke å sende den defekte i retur. Beklager igjen på det sterkeste!

Fornøyd

Fornøyd med kjøp og produkt. Leveranse var litt treig sammenliknet med andre i landet (5-6 dager tok det), derfor gir jeg ikke 5 stjerner.

Hei og tusen takk for din tilbakemelding! Veldig godt å høre at du ble fornøyd med AV til HDMI adapteren! Ser at det har tatt unormalt lang tid med din forsendelse, det har vert litt forsinkelser hos posten i Mai, spesielt her fra nord-norge som vi holder til. Jeg har kreditert deg for frakten som et lite plaster på såret.

Beklager igjen, håper du har hatt en fin 17. mai feiring i dag!

M
Wii: Tiger Woods PGA Tour 10
Mona Sæbø Tyssvang

Kjempe flott spill og utrolig god service

G
Saturn: Road Rash
Glenn Ruben Vold
Road Rash og andre saturn spill

Alle fungerte utmerket, veldig bra butikk :)

Fornøyd

Alt har fungert som en kunne ønske.

S
AV Kabel til SNES/N64/Gamecube PAL
Stig-Arve BERNHARDSEN

Raskt og god levering😃😃👌👌

A
PS2: Gran Turismo 3 A-spec
Alexander Bjerkli
Fornøyd

Veldig bra

Knappegummi til Game Boy Advance